Ett, två tre – SMILE!

IMG_1424Idag blev det tredje gången jag fotade denna unga herreman. En glad och livlig charmör som jag hade fullt shå att fota.

cykelserie1600Det blev långt över 300 bilder som jag knäppte men bara en bråkdel som blev någorlunda okej. Åter en gång lärde jag mig nåt nytt och åter en gång är jag inte helt nöjd med resultatet. Det är bara så att jag borde fota mera och oftare för att komma ihåg vilka inställningar som funkar på vilket sätt…

IMG_1432 Som man ser på den här bilden så har han mycket spring i benen och står inte gärna stilla många sekunder i gången.

Men ibland stannar han till och då hinner man knäppa en bild.

 

IMG_1407grå

 

 

 

 

 

Jag tycker att den här svart-vita bilden är ganska ljuvlig fast skärpan inte är riktigt mitt i prick. Jag borde ha justerat skärpedjupet för nu blev det inte riktigt bra men det är just en sak jag lärde mig idag. Det är så många komponenter att fundera på när man fotar utan att köra på automat…

Här kommer så till slut en sammanställning av tre års fotograferingar.

IMG_5490-horz

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.