Och vinnaren är……..

Nu är klockan slagen och det är dags att annonsera vinnaren i utlottningen. Jag skrev allas namn på en lapp och vek alla lappar lika. Lapparna placerades i en stor skål och den enväldige, opartiske domaren Pasi fick uppdraget att dra den vinnande lotten. Han drog en lott och sen bad jag honom dra två lotter till för jag tyckte det behövdes tröstpris också. Så när alla lotter var dragna öppnade jag vinnarens lott och på lotten stod namnet…

Vinnare och lycklig ägare av kärlekslyktan är Zyz!
 
Tröstprisvinnarna får varsin liten påse med två vaniljdoftande te-ljus.
Tröstprisen vanns av Laura J och Viveca.
Grattis till vinnarna och ett stort hjärtligt tack till alla som kommenterat. Nu när ni prövat på så är det ingen sak att fortsätta kommentera! Det är så grymt roligt att höra av er mina kära läsare, oberoende av om ni håller med mig eller inte.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Och vinnaren är……..

  1. Anonym skriver:

    Stort tack Blev superduperglad! <3 H. Viveca

  2. Zyz skriver:

    THANKS!!!!! 🙂 <3
    Pasi, du får en liten kram nästa gång jag kommer ut… blir säkert i december först…

Kommentarer är stängda.