Midsommarhälsningar

Idag fick jag se nåt som man inte ser varje dag. Det blåser rätt friskt idag och när vi körde till butiken körde vi förbi några rågåkrar. Över åkrarna svävade en rök som nästan gav intrycket av att rågen brann. Pappa informerade att rågen blommar och det vi såg var moln av rågpollen! Mamma sa att hon aldrig sett nåt liknande och så vi förundrades vi en stund.

Det var så mäktigt, så konstigt och så unikt att jag måste stanna bilen för att fota. Tur var det för när vi en stund senare körde hemåt igen var pollenröken försvunnen.

Glad midsommar!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild, Natur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.