Kesä on alkanut

Tänään on ollut ensimmäinen todella lämmin päivä tänä kesänä.

Kokoontuminen ensin paraisilla

Kokoontuminen kupittaalle

Viime viikonloppuna oli motoristikirkko joka monelle tarkoittaa moottoripyörä kauden avausta ja sää suosi osallistujia ihan mukavalla säällä sillä lämpöä oli noin 12 atetta. Odotin itse asiassa enemmänkin pyöriä paikalle mutta edeltävä viikko oli sateinen ja kylmä niin se varmaan vaikutti asiaan. Kyllä siellä kuitenkin noin 1000 pyörää oli paikalla. Aika perinteisesti ensin kokoonnuttiin paraisilla missä meidän seuran jäsenet sitten lähti yhdessä kupittaalle odottamaan siirtoajoa itse Liedon kirkolle. Siirtoajo suoritettiin taas parijonona poliisimoottoripyörän vetämänä ja se on aika hieno fiilis vetää turun läpi kun kaikissa risteyksissä on poliisi pysäyttämässä muun liikenteen ja

Liedon kirkolla

katsojia reunoilla vilkuttelemassa. Kun saavuttiin kirkolle niin ajettiin vähän sivuun ettei jäädä jumiin kirkon eteen. Liedossa oli hauskana ideana tänä vuonna ilmaiseksi jaettu motoristin raamattu mikä oli povitaskuun (ja reissuille) sopivan kokoinen. Otin ihan mielenkiinnosta yhden kopion vaimolle niin hänelläkin on kätevä taskuversio siitä jos tarvitsee 🙂 . Me muut ei oikein innostuta mistään kirkossa käynnistä ja vaimokaan ei tällä kertaa päässyt paikalle niin jatkettiin matkaa eteenpäin jo ennen jumalan palvelun alkamista. Mentiin porukalla vielä syömään ABC:lle niin se oli ihan sopiva päätös tälle reissulle.

 

 

Det här inlägget postades i Hobby & Föreningsaktivitet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.