Projekt kök: Inspirationen kom på posten

Jag hade redan rätt länge funderat på hur jag ville förändra köket innan vi kom igång med renoveringen. Jag hade fastnat för blått-grått som färg men hur förklarar man en idé för någon annan? Man söker bilder förstås. Jag hade tur och behövde inte söka för min inspirationsbild levererades med posten! Det var en postorder firma som sände sin julkatalog och titta! Där var ju det kök jag ville ha!

Så när gubben fick se bilden gillade han den också. Följande steg var då bara att hitta rätt tapet. Jag rände kring i butikerna och sökte tapetalternativ och hittade några jag gillade. En tapet godkände gubben även om han var lite tveksam till om den var tillräckligt grå. För i vissa ljus ser den lite grönaktig ut och det är sist och slutligen helt bra för våra köksstolar och bord är delvis gröna så det passar ihop.

Just nu pågår städningen av köket. Renoveringen är avklarad men alla skåp ska tvättas och rensas ur så det är mer eller mindre kaos överallt ännu. Ju mer jag tömmer ur skåpens gömmor desto mer fylls hallen, verandan och teverummet. Men grejerna ska ju UT ur huset! Så det är nåt steg kvar ännu innan jag vill säga att projektet är slutfört.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Projekt kök: Inspirationen kom på posten

 1. Starkismor skriver:

  Tänkt du hänga upp orangea bollar med siffror på också? 😉

  *silver, guld eller pärlemor?*

 2. Janette L skriver:

  Haha, naturligtvis! Det är ju det som gör hela bilden! 😀
  *pärlemor!!*

 3. Kamomilla skriver:

  Vad häftigt, du har verkligen lyckats med dina val!

 4. Janette L skriver:

  Tack! Vi e nog båda fruktansvärt nöjda nu.

Kommentarer är stängda.