Den som väntar på nåt gott…

…väntar alltid för länge!
Jag tyckte inte att det sku va så länge dit, men nu när jag gjorde nedräkningsklockan känns det ju som en evighet. Suck.

Men det är ju desto mera välkommet sen när den dagen är här.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Den som väntar på nåt gott…

 1. Kamomilla skriver:

  Ser bara en svart ruta?

 2. Anonym skriver:

  Utan flash ser man bara en svart ruta. Det är en nedräkningsklocka till min vintersemester. /Janette

 3. Anonym skriver:

  Ha en skön vintersemester om 44 dagar… 🙂

  Linus

Kommentarer är stängda.