Pärmbildstjej som förverkligar sin dröm

Jag har blivit intervjuad och fotad och jag visste att artikeln skulle komma ut den här veckan men  att jag skulle få pryda pärmen hade jag aldrig kunnat tro! Klicka här om du vill läsa artikeln.

Ikväll blir det genrep och så på lördag smäller det! Många har frågat om jag är nervös men egentligen har jag inte varit det förrän idag. Jag vaknade kl 4 av att jag hade ont i benet och sen kunde jag inte somna om. Fjärilarna har tagit plats i magen och viftar omkring ordentligt. Tidigare har jag känt att det är spännande och jag har väntat som en unge på julgubben. En övning gick det inte så bra men nästa gick det hur fint som helst igen och jag har på nåt sätt ändå landat i en förvissning om att jag ska klara av att sjunga en hel konsert. Jag har tagit sånglektioner hela hösten och tränat ordentligt sedan nyåret så jag är i rätt bra sångkondition. Nu gäller det liksom bara att tro att jag kan…

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.