Jag saknar min röst

Jag lider ännu av sviterna av flunssan eller kanske bältrosen som var runt halsen för jag kan inte sjunga! Jag kan prata, lite hes är jag men inte så att det skulle göra ont att prata men sjunga, det går inte. Försöker jag så börjar jag hosta och sen är jag ännu hesare efteråt. Morr och suck!

Jag har inte riktigt tänkt på hur mycket jag underhåller mig själv med att gå omkring och tralla! Städar jag så sjunger jag. Bakar jag eller lagar mat så sjunger jag. Går jag ut och gå så sjunger jag. Har jag tråkigt så sjunger jag. Men nu är det tyst. Gräsligt, tråkigt, deprimerande tyst.

Bilden är från potatisfestivalen De Vita Päron 2012

Jag har lovat sjunga på en vigsel i slutet av augusti så jag hoppas och ber att min röst ska vara tillbaka och i skick då. Jag skulle ju nog behöva den lite innan dess för sången jag lovat sjunga är Kärleksvisan och den har jag aldrig sjungit förut. Jag vill och behöver öva. Rösten, pliiiiis, kom tillbaka!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag saknar min röst

  1. //Sandra skriver:

    Jag hade en som sjönd denna visa på ett av mina barns dop 🙂 Och det var så vackert 🙂

  2. Janette L skriver:

    Ja, visst är det en ljuvligt vacker sång!

Kommentarer är stängda.