TGIF – Thank God It’s Friday

Det är inte alls alltid som jag kan pusta ut att arbetsveckan är slut på fredag eftersom jag jobbar helger med jämna mellanrum men idag är en sån dag. Det känns som om veckan varit extra lång och idag var en extrajobbig dag, så det känns riktigt skönt att få lämna den här veckan bakom mig.

Jag var lat och lånade bilden från http://ginadirawi.se/

I morgon är det dags för närstudiedag i Åbo. Kursen som jag läser nu är första kursen i dogmatik (ungefär läran om den kristna kyrkans tro och läror) och den verkar vara rätt intressant. Dess värre kom jag igång dåligt för jag hade otur med att skaffa fram litteraturen. Nu har jag de böcker som krävs men det har smakat trä att läsa då jag blev så fundamentalt sur över att jag först inte fick tag i böckerna. Jag hoppas innerligt att det ska bli en givande och inspirerande dag imorgon så att jag får tag i studielusten och orkar jobba fast mig med det jag redan missat!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.