Ingen skrivlust

Man ska skriva när man har lust för det, säger somliga om bloggandet.
Men om man inte har lust på länge då? Ja, man kan ju förstås slänga in nåt inlägg med bara bilder om man inte vill skriva något djupsinnigt.
Men sen då? Man låter bara bli att skriva osh så glömmer läsarna bort en.
Eller, så skriver man ett knasigt litet inlägg om att inte ha lust att skriva något inlägg…

Jag har gjort det förr i nån blogg. Då skrev jag om att inte ha något att skriva om och det blev ett ganska långt inlägg. Det är ungefär som vi skämtsamt brukar säga om mammas väninna. När hon ringer fel tar samtalet bara 10 minuter…

Känner mig låst

Och så var det bilden. Det är viktigt med bilder i bloggen. För se, en bild säger mer än tusen ord. (Så varför skriver jag nånting alls då?) Bilden ska helst vara min egen, så blir det inget tjafs om äganderätt och publicering och grejs.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ingen skrivlust

Kommentarer är stängda.