Säsongsstart

Idag sken solen från klarblå himmel så vi plockade fram motorcyklarna och drog iväg. Planen var att besöka trädgårdsmässan i Åbo men på vägen ångrade vi oss och nöjde oss med lunch och ett besök till mc-butiken. Det finns alltid en risk för att det blir dyrt när vi tar oss dit men idag var utbudet inte för oss. Det blev en billig, trevlig första tur på säsongen. Väl hemma vällde dimman in och plötsligt såg det ut som världens trollskog runt omkring oss. Jag är glad att vi kom hem medan solen sken!

Bilden är från fjolårets Motoristikirkko-evenemang. Om en knapp månad är det dags igen för hundratals motorcyklar att samlas på Kuppis stora parkeringsplats för att sen i samlad tropp köra i procession till Lundo för att fira gudstjänst tillsammans. Det är en upplevelse att se alla dessa motorcyklar och att få köra i processionen är alldeles otroligt härligt! Det om någonting är en säsongsöppnare!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.