Vihdoinkin

Kyllä sitä sai odottaa mutta vihdoinkin alkoi kesäloma. Moni on varmaan jo pitänyt omansa ja olenkin yksi viimeisistä jotka lähti lomalle työpaikallani. Mutta varsinainen loma se ei ole muuten kuin, että ei tarvitse ajaa Paraisille töihin. Töitä nimittäin riittää kotonakin ilman mitään sen isompia projekteja. Kun niitä ei saanut vaimon mukaan tänä kesänä olla 🙂 Mutta mietin mitä tarttis pihalla tehdä ja vaikka yleisilme ehkä ihan siisti niin siinä vaiheessa kun lista oli jo toisella A4 paperilla niin ajattelin, että tehdään nyt sitten nuo ensin.

Lista sisältää rikkaruohojen kitkemistä, yleistä siivoamista, painepesurilla pesemistä, maalaamista, ym. Osan olen jo saanut tehtyä/aloitettua ennen kesälomaa mutta nyt pääsee sitten enemmän paneutumaan niihin vähän suuritöisempiin.

Yläpuolella kuva osasta aluetta joka kaipasi siivoamista ja oikealla pätkä aitaa joka kaipaa painepesua ja sitten huolto maalausta. Erotatko pestyn osan pesemättömästä 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.